Fisioterāpia


La fisioterāpia és etimolōgicament, l’art de curar que utilitza totes les tčcniques del moviment”. Integra un conjunt de terāpies que apliquen diversos agents físics (massatges, escalfor, fred, electricitat, ones, exercicis, estiraments, etc.) y que es complementen entre sí, segons l’afecciķ a tractar.

La fisioterāpia, el camp d’acciķ de la qual s’ha ampliat molt en els últims anys, estā dirigida a prevenir, curar o paliar un gran número de malalties, afeccions, deficičncies generals o particulars y les seves seqüeles.

Per arribar a obtenir la māxima eficācia en el seu tractament ha de posar-se en mans d’un professional titulat, ja que aquesta disciplina terapčutica requereix una formaciķ universitaria, mitjanįant la qual el Diplomat en Fisioterāpia disposa dels coneixements necessaris per afrontar amb total garantia afeccions tan diverses com: cervicālgies, ciatālgies,artrosis, lesions esportives...

Si ha estat diagnosticat d’alguna patologia o simplement vol cuidarse, ja sap que la Fisioterāpia li serā de gran ajuda, sempre que trobi un autčntic professional.


Fisioterāpia Barcelona
- Castellano - Mapa web -